Kapetan želi biti s obitelji: Luka Modrić na okupljanje Vatrenih dolazi nakon rođenja trećeg djeteta!

Foto: Instagram

Kako smo već pisali hrvatski reprezentativci okupili su se u Zagrebu uoči dvije presudne utakmice protiv Finske te Ukrajine u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo koje se iduće godine igra u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjerojatno se radi o posljednjem okupljanju Vatrenih ove godine, naravno, osim ako Hrvatska ipak ne bude druga u skupini što bi značilo da ide u baraž, odnosno doigravanje, tada bi se Vatreni još jednom okupili. Nadajmo se da će Hrvatska nakon posljednje dvije utakmice grupne faze zadržati prvo mjesto skupine i direktno izboriti nastup na Svjetskom prvenstvo. Za takav podvig potrebne su dvije pobjede.

Hrvatska protiv Finske igra u Rijeci 6. listopada, dok će protiv protiv direktnog suparnika za odlazak u Rusiju, Ukrajine, u Kijevu, Vatreni  igrati tri dana kasnije. Iz objektivnih razloga otpali su Mateo Kovačić, Marko Pjaca, Tin Jedvaj, Vedran Ćorluka, Dejan Lovren, i Milan Badelj, koji ne može igrati zbog kartona.

Najbolji igrač Luka Modrić Vatrenima će se priključiti tek navečer jer mu danas supruga treba roditi treće dijete. Kapetan Vatrenih, razumljivo, želi biti s obitelji, a suigračima iz reprezentacije stići će pomoći na vrijeme. Luka i Vanja već imaju sina Ivana koji je rođen 2010. godine, te kćer Emu koja je rođena 2013. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako Hrvatska želi neokrznura proći kroz Ukrajinu, a prije toga na Rujevici dobiti Finsku, sjajna forma kapetana moga bi biti presudna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.