Kapetana Vatrenih želi cijeli svijet: Nestvarna ponuda Luki Modriću, bio bi bolje plaćen i od Ronalda?

Foto: fah, montaža narod.hr

Iza kapetana hrvatske nogometne reprezentacije, Luke Modrića, spektakularna je godina, najbolja godina njegove bogate i duge karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, s Realom je obranio naslov europskog prvaka, dok je s Vatrenima poharao nogometni svijet, u finalu je Hrvatska pomalo nespretno i nesretno izgubila od Francuske. Modrić je proglašen najboljim nogometašem Svjetskog prvenstva u Rusiji. Odskočna je to daska o kojoj mnogi nogometaši mogu samo sanjati.

Stižu i ponude sa svih strana, iako Luka prema svemu sudeći želi ostati u Realu. Naime, Kinezi traže Luku Modrića i nude mu nestvarno veliki novac. Radi se o navodno 40 milijuna eura godišnje, a riječ je o za sada neimenovanom klubu iz Azije, koji želi angažirati hrvatskog veznjaka.

Ako bi se transfer realizirao najbolji vezni nogometaš svijeta Luka Modrić bi financijski gledano postao bolje plaćen i od Portugalca Cristiana Ronalda, prošlogodišnjeg osvajača Zlatne lopte. Ronaldo je, podsjetimo, nakon dugo godina igranja u Realu napustio Madrid i skrasio se u torinskom Juvenusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.