Karabatić: Uvijek je posebno igrati protiv Hrvatske ili Srbije

karabatić
Foto: snimka zaslona

Francuska rukometna javnost s nestrpljenjem čeka večerašnji ogled s Hrvatskom u prvom susretu drugoga kruga Europskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, njihova reprezentacija svladala je domaćina Njemačku u posljednjem susretu prvoga kruga, čime su prenijeli dva boda, no brine ih loše izdanje protiv nejake Švicarske koja im je uzela bod.

– Kada pogledate ostale rezultate u prvome krugu, nismo jedini koji smo kiksali. Znali smo da možemo i moramo bolje. Puno smo uložili u tešku utakmicu s Njemačkom, istaknuo je kapetan Luka Karabatić.

Sustav natjecanja je složen, poručio je izbornik Guillaume Gille.

– Pomalo je sve čudno, sa svim tim rezultatima, no naš je cilj bio ući u drugi krug s maksimalna dva boda. U Köln dolazimo s dva boda, ali i s više samopouzdanja nego što smo imali nakon Švicarske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuzi navode da je Hrvatska najteži suparnik u drugom krugu, a kakav je odnos snaga, vidjet će se danas od 18 sati u Lanxess Areni u Kölnu.

Za Nikolu Karabatića, koji je proglašen igračem utakmice protiv Njemačke, susret s Hrvatskom uvijek je poseban.

– Igrati protiv Srbije ili Hrvatske uvijek je posebna utakmica. Tako sam presretan što ću igrati jer za nekoliko mjeseci više neću imati to zadovoljstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Kada prenesete dva boda, možda ćete doći u iskušenje da radite kalkulacije, ali ja nisam ljubitelj toga. Ova nam dva boda daju dodatnu priliku, to je kao džoker, zaključuje, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.