Karabatić o Zagrebu: Inače su navijači ovdje uvijek bili protiv mene

Zagreb, 29.02.2024.- Utakmica 13. kola skupine A Lige prvaka za rukometaše RK Zagreb - RK Paris SG. Na fotografiji Nikola Karabatić. foto HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ/ abu

Rukometaši Zagreba u punoj zagrebačkoj Areni s 28-26 (13-13) pobijedili su moćni PSG u sklopu 13. kola skupine A i time izborili plasman u osminu finala Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije susreta uručene su prigodne nagrade izborniku hrvatske vaterpolo reprezentacije Ivici Tucku te Perici Bukiću, Ratku Rudiću i Mladenu Drnasiju zbog sjajnih rezultata na Svjetskom i Europskom prvenstvu, dok je zagrebačka publika na kraju susreta još jednom pljeskom ispratila jednog od najvećih rukometaša svih vremena Nikolu Karabatića koji je, prema svemu sudeći, večeras posljednji put igrao u Zagrebu s obzirom na to da karijeru završava nakon Olimpijskih igara u Parizu na ljeto.

Nikola Karabatić nakon utakmice pohvalio je igru Zagreba te se osvrnuo na poraz svoje momčadi.

– Čestitke Zagrebu na odličnoj utakmici. Znali smo da će biti teško. Nismo dobro počeli, pogotovo u napadu, previše smo griješili i tu smo izgubili samopouzdanje, no uspjeli smo ostati u utakmici. U drugom poluvremenu smo se borili, ali smo previše laganih situacija promašivali, gubili smo dosta lopti, imali smo prilike da se vratimo i povedemo, ali Zagreb se borio. Mandić je obranio neke vrlo važne lopte i zasluženo su pobijedili, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Iako smo izgubili i razočaran sam zbog toga, naravno da je bilo jako lijepo doživjeti ovakav doček i biti ovako primljen u Areni”, kazao je i dodao da ga navijači u Hrvatskoj nisu uvijek dobro dočekivali. “Inače su navijači ovdje uvijek bili protiv mene, bilo je lijepo doživjeti da su jednom bili uz mene”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.