Karačić: Došli smo u Finsku obaviti posao

karačić
Foto: fah

Nakon nešto više od dva i pol sata leta hrvatska rukometna reprezentacija stigla je u finski gradić Vantaa gdje će u srijedu (18 sati) odigrati prvi susret drugog kruga kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2023. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Došli smo u Finsku obaviti posao. Čeka nas zanimljiv izazov, a mi smo spremni. Dobro smo iskoristili ovo vrijeme za uigravanje i vjerujem da ćemo biti pravi. Ne bih volio govoriti tko nam sve nedostaje. Istina je da ima puno novih, mladih igrača u reprezentaciji, ali ja im vjerujem. Treba im još malo vremena za prilagodbu, ali siguran sam da će sve biti dobro, rekao je uoči gostovanja kod Finske Igor Karačić.

– Ne smijemo se opustiti i moramo dati gas i maksimalno koncentrirano odigrati kod Finske. Sve je to lančano i ne želimo sebi stvoriti bespotrebne probleme. Ne znam otkuda informacije da sam ozlijeđen. Jedina je istina da nisam odigrao posljednju utakmicu, ali sam dobio poštedu od trenera da vidim svoje najmilije. Ništa drugo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.