Karijeru će završiti u SAD-u? Lionel Messi kupio novi luksuzni stan u Miamiju, platio ga 7.3 milijuna eura

Foto: fah

Prema pisanju španjolskih medija najbolji igrač Barcelone, Lionel Messi, odlučio je ipak nastaviti karijeru na Nou Campu, a na kojem je praktički cijelu svoju blistavu karijeru. Ipak, bez obzira na takve napise kad je u pitanju igrač kao što je Messi spekulacije ne prestaju s obzirom da će Argentinac na ljeto imati mogućnost kao slobodan igrač potražiti novi klub, iako se povratkom Joana Laporte na predsjedničko mjesto donekle situacija izmijenila u korist Messijevog ostanka. Kako piše dio španjolskih medija Messi je pristao potpisati novi ugovor te će u katalonskom klubu ostati do ljeta 2023. godine. Izgleda da ipak neće karijeru završiti u Kataloniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jutros se pojavila informacija da Messi planira svoju karijeru završiti u Sjedinjenim Američkim Državama, bilo bi to fantastično promidžbeno riješenje za MLS ligu, a Argentinac se već duže vrijeme povezuje s Interom iz Miamija kojeg je osnovao legendarni bivši engleski reprezentativac David Beckham, koji je nedavno kazao kako ne bi imao ništa protiv toga da Messi doći u Miami, no isto je tako naglasio da će se o tome razgovarati kada bude nešto konkretno mogao reći.

Foto: Twitter/Snimka zaslona

Jutros su pak španjolski mediji objavili da Messi ozbiljno razmišlja o odlasku u Miami, naravno kada napusti Barcelonu, odnosno završi karijeru u tom klubu, što nužno, dakako, ne mora biti već ovog ljeta. Kao dokaz takvoj tvrdnji dio španjolskih medija je objavio kako je argentinski reprezentativac finalizirao kupovinu luksuznog stana u ovom američkom gradu na Floridi. Messi je, podsjetimo, prije dvije godine kupio kupio stan u Porsche Design Toweru za čak pet milijuna dolara, ali je odlučio povećati svoje “carstvo nekretnina” u Miamiju te je odlučio kupiti još jedan stan u ovom gradu, stan se nalazi u blizini samog centra Miamija i stoji ”sitnih’ 7.3 milijuna eura. Pogađate, radi se o doista luksuznom stanu, ogromne kvadrature, i to u zgradi Sunny Isles Beach. Ovaj je podatak nekim medijima dovoljan za zaključak kako argentinski igrač barem završni dio karijere želi provesti u SAD-u, onaj tzv. rekreativni dio karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.