Karlović ispao u 2. kolu Memphisa

Hrvatski tenisač Ivo Karlović poražen je u 2. kolu ATP turniru u Memphisu od američkog kvalifikanta Austina Krajiceka u tri seta 7-6 (4), 4-6, 6-4 nakon dva sata igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karloviću protiv 156. igrača svijeta nije pomoglo niti 32 as-servisa, a ključnim se pokazao njegov jedini gubitak servisa, kod 4-5 u trećem setu. Zagrepčanin nije uspio ponoviti prošlu godinu kada je u Memphisu igrao finale, a u gradu Elvisa Presleya je 2006. ubilježio svoj jedini naslov u karijeri u parovima.

Na ovom turniru nastupa i Ivan Dodig, koji rano ujutro po hrvatskome vremenu igra protiv Amerikanca Johna Isnera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.