Karlović lako u drugo kolo, poraz Lučić Baroni

Hrvatski tenisač Ivo Karlović plasirao se u drugo kolo grand slam turnira u Roland Garrosu nakon što je u utorak pobijedio 11. nositelja Bugarina Grigora Dimitrova sa 6-4, 7-5, 7-6(4) nakon nešto manje od dva sata igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karlović je za pobjedu protiv 12. tenisača svijeta servirao 21 as, realizirao je 88 posto poena na prvom servisu, suparniku je dva puta uzeo servis i napravio je 14 neprisiljenih grešaka. Osvojio je ukupno 105 poena.

U drugom kolu našeg tenisača čeka bolji iz dvoboja između Austrijanca Andreasa Haidera Maurera i Nijemca Daniela Brandsa. Protiv Haidera Maurerea, 104. tenisača svijeta, Karlović do sada nikad nije igrao, a sa Brandsom, koji je 131. na ATP ljestvici, naš tenisač ima pozitivan omjer 2-1.

U ženskoj konkurenciji Mirjana Lučić Baroni je eliminirana u prvom kolu od Amerikanke Alison Riske koja je slavila sa 7-6(2), 6-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.