Karlović u četvrtfinalu Beča

Hrvatski tenisač Ivo Karlović plasirao se u četvrtzavršnici ATP turnira u Beču svladavši Austrijanca Juergena Melzera s 6:4, 7:6 (1) za sat i 39 minuta igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvoboj dvojice veterana – Karloviću je 35, a Melzeru 33 godine – obilježili su servisi, a “Div sa Šalate” je svoj početni udarac na tri “break-lopte” sačuvao netaknutim, dok je Melzeru u prvom setu kod 2:2 napravio jedino uspješno oduzimanje servisa u cijelom meču. Austrijanac je u drugom setu kod vodstva 5:4 imao set-loptu, no Ivo se izvukao asevima, kojih je imao ukupno 21 u meču, a u “tie-breaku” je Karlović protivniku dopustio jedan jedini poen.

Ljevoruki Melzer je dugo bio “crna mačka” za Karlovića, koji je izgubio prva četiri međusobna sraza, a do prve pobjede je došao prije dvije godine na Australian Openu, da bi Ivo sada ubilježio i drugi trijumf i to na Melzerovu “terenu”.

Karlović je prijašnja dva nastupa u Beču nije prolazio prvo kolo, a sada u četvrtfinalu čeka boljega iz sraza prvoga nositelja Španjolca Davida Ferrera i Nijemca Tobiasa Kamkea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.