Karoglan: Moramo biti skromni; Krovinović: Idemo se približiti prvom mjestu

Foto: snimka zaslona

Hajduk je u čvrstom Jadranskom derbiju srušio Rijeku na Rujevici, te se vratio na drugo mjesto, dok su Riječani nastavili sa rezultatskom krizom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Hajduka Mislav Karoglan zadovoljan nakon pobjede:

– Jedna solidna utakmica, rekao bih da je bilo razdoblja bolje i loše igre. Prvi dio drugog poluvremena je bio stvarno dobar, na kraju smo imali nekih problema i s ozljedama, ali mislim da je zaslužena pobjeda. Čestitam igračima. Rijeka puno više vrijedi od onoga gdje se trenutno nalazi, a nama realizacija i igra u zadnjoj trećini treba biti bolja.

Dobre rezultate je ostvario Karoglan na klupi Hajduka, ali naglašava da treba biti skroman:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nije neki briljantan niz, imamo remi s Istrom. Treba biti skroman i treba nastaviti raditi. Sada nas čeka Varaždin, moramo biti maksimalno spremni jer su oni fantastična ekipa, iako nemaju Teklića, oni imaju niz drugih dobrih igrača. Pred nama je sada puni tjedan treninga i to je dobra stvar.

Krovinović: Lijepo je biti pri vrhu

Veznjak Hajduka Filip Krovinović zadovoljan ekipom i novim trenerom najavio borbu za prvo mjesto:

– Bitna pobjeda, pet zaredom na Rujevici. Svaka čast ekipi, novom treneru. Radili smo mukotrpno tokom ove pauze, nismo imali sreće u nekoliko navrata, ali drago mi je što smo uzeli tri boda. Lijepo je biti pri vrhu, nadam se da ćemo nastaviti nizati pobjede, mislim da nam treba sada jedna serija dobrih pobjeda i nadam se da ćemo se približiti onome što svi želimo, a to je prvo mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred kamere HRT-a izašao je i pomoćni trener Rijeke Radomir Đalović:

– Što da kažem. Opet poraz, ali mislim da smo danas izgledali bolje i mislim da nismo zaslužili da izgubimo. Imali smo dosta povrijeđenih igrača i pet juniora na klupi. Imali smo tu šansu preko Obregona pred kraj prvog poluvremena. Da smo to zabili bilo bi drugačije, ali nismo i oni su došli do gola.

Puno problema ima Rijeka, nedostaje dosta igrača i to se osjeti u napadu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nismo zabili gola četiri utakmice i mislim da je to najveći problem, jer ne možeš očekivati pobjedu ako ne možeš postići gol. Ponavljam, moramo nastaviti s radom i da će doći bolji dani. Nismo imali 12 igrača u kadru, Gajzler je bio naša treća opcije i bit će s nama i dalje, ima deset golova u juniorskoj ligi. Moramo se boriti i još više trenirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.