Karoglan objasnio zašto je nakon 12 minuta zamijenio Dolčeka

Foto: fah

Trener Hajduka Mislav Karoglan objasnio je na konferenciji za novinare nakon pobjede 0:1 nad Slaven Belupom u Koprivnici kontroverzan potez koji je napravio s Ivanom Dolčekom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je uveo tog igrača u 72. minuti, a samo 12 minuta kasnije ga je zamijenio s Elezom.

Gledatelji i sam igrač bili su zbunjeni, a Dolček je prilikom izlaska ljutito gestikulirao prema klupi, a kad je došao do nje je i bacio dio opreme.

– Uveo sam ga jer računam na njega. Izvadio sam ga jer je Belupo ušao s visinom. Ideja je bila ući s Elezom i da s dva napadača pokušamo sačuvati loptu. Kada nekoga voliš, onda mu se ispričaš, rekao je Karoglan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prokomentirao je i predstavu svoje momčadi:

– Pokazali smo dva lica. U prvom poluvremenu smo bili dobri, digli smo linije, ali za drugo poluvrijeme moram dati kredit Belupu. Znao sam da su dobri i uvjerio sam se u to, čestitke Royu (Ferenčini, op.a.) i njegovom stožeru. Ovdje nikad nije lako igrati, mislim da dvadesetak godina nisam pobijedio u Koprivnici, ni dok sam kao igrač gostovao s Kamen Ingradom. Ovdje je jako vruće i jako teško, rekao je i nastavio:

– Drugo poluvrijeme nismo bili pravi, ali čestitam momcima na karakteru. Kad imaš četiri poraza u zadnjih šest utakmica, onda trebaš pobijediti i vratiti se s bodovima u igru. Bitno je da smo pobijedili i da smo prvi na ljestvici, ali da imamo puno raditi, to je apsolutno sigurno, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.