Katalonski Sport otkriva: Messi ima nestvarnu ponudu Manchester Cityja – 500 milijuna eura za pet godina?

Foto: fah

Trakavica glede odlaska Lionela Messija iz Barcelone se nastavlja i čini se kako sve to beskrajno traje. Naime, Barcelona ne želi pustiti Argentinca, on odbija ostati. Što će se na kraju dogoditi tek će se vidjeti. Jedno je izvjesno, obje strane imaju interes napraviti dogovor. Barcelona, pa makar to bio i najbolji igrač svijeta, želi Messija ali ne želi nezadovoljnog igrača, s druge strane donedavna sportska ikona Katalonije nema nikakvu namjeru ostati više u klubu kojem je na čelu Josep Maria Bartomeu. Kad smo kod Bartomeua za srijedu je zakazan sastanak Lionelovog oca Jorgea i predsjednika Barcelone, spomenutog Josepa Marije Bartomeua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslije tog sastanka napokon bi trebalo znati nešto više glede budućnosti Lionela Messija. Da Messi ima razloga za odlazak otkrio je i katalonski Sport. Naime, Manchester City je najavio nestvarnu ponudu za Argentinca.

Manchester City navodno je spreman Messiju platiti 500 milijuna eura za pet godina i to nakon poreza. Imao bi Messi godišnju plaću od 50 milijuna eura i još bonus od 250 milijuna eura u tom razdoblju. Sport također piše da bi Messi u iduće tri godine igrao za Manchester City, a nakon toga bi dvije godine ugovora proveo u MLS momčadi New York Cityja.

Drugim riječima, Lionel Messi ima na stolu doista fenomenalan ugovor, ponudu koju će teško odbiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.