Kek: Osvajanje Kupa je šlag na tortu prelijepe sezone

Matjaž Kek ove sezone s Rijekom napravio je sjajan posao odvevši ju u skupine Europske lige, do drugog mjesta u prvenstvu te naposljetku do titule Hrvatskog kupa. Slovenski trener nije krio oduševljenje nakon pobjede nad Dinamom (2-0) i u uzvratnoj utakmici finala Kupa na Kantridi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Dobili smo veliki Dinamo u dvije utakmice, a da nismo primili ni gol. Osvajanje Kupa je šlag na tortu prelijepe sezone. Idemo na zasluženi odmor. Čestitke i Dinamu na korektnosti – rekao je Kek, a njegov kolega iz Dinama Zoran Mamić priznao je da je bolja momčad uzela Kup:

– Čestitam Rijeci, zasluženo je pobijedila. Bili su bolji u dvije utakmice, a nama ozljede i izostanci ne smiju biti alibi za poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.