Kevin Rimane iz PSG-a došao u Istru 1961

Foto: snimka zaslona

Dojučerašnji nogometaš PSG-a, 27-godišnji stoper Kevin Rimane, koji je dijelio svlačionicu s Neymarom i Mbappeom, novi je član Istre 1961 te je u petak predstavljen na konferenciji za novinare održanoj u Puli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premda zvuči nestvarno, unatoč tome da se radi o stoperu B momčadi, koji je za prvi sastav početkom godine odigrao susret u francuskom Kupu, Rimane je doputovao u četvrtak u Pulu i već se u petak pridružio svojim novim suigračima na treningu.

Vijest je odjeknula u nogometnim krugovima, a pulski prvoligaš koji se bori da izbjegne pretposljednju poziciju i nove kvalifikacije za ostanak u prvoligaškom društvu, osigurao si je vrsnog igrača koji je u ritmu treninga i utakmica, s iskustvom igranja druge i treće francuske lige te ponekom utakmicom u prvom sastavu Parižana. Prema raspoloživim informacijama Rimane je u Pulu došao do ljeta, s mogućnošću produženja ugovora na godinu dana.

“Meni je isto igrati s igračima PSG-a ili Istre 1961, sve su to ljudi od krvi i mesa. Sretan sam što sam došao u Istru. Znam da je klub u teškoj situaciji i baš takvu situaciju smatram kao odličnu priliku da još više napredujem te da pomognem klub da se izvuče iz ove situacije”, kazao je Rimane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.