Klopp i dalje skroman: ‘Gledao sam kako City igra i pitao se kako je moguće da imamo čak 22 boda više od njih’

Foto: Twitter

Liverpool je na korak od prvog engleskog naslova prvaka nakon 30 godina, a posebno je za trenera Jurgena Kloppa to što je njegova momčad na prag povijesnog uspjeha došla puno prije kraja prvenstva i s nestvarno velikom prednošću u odnosu na aktualnog prvaka i jedinog rivala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, nije zavidan nikome, i spreman je na pohvale drugih, posebno momčadi Cityja te njihovim trenerom Pepom Guardiolom

“Gledao sam kako City igra i pobjeđuje Arsenal i samo sam se pitao: Kako je moguće da imamo čak 22 boda više od njih?”, rekao je Klopp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.