Klopp nakon osvajanja Kupa: Nevjerojatno je što uopće možemo govoriti o tome

Foto: fah

Igrači Liverpoola pobjednici su ovosezonskog izdanja najstarijeg nogometnog natjecanja na svijetu, engleskog FA Kupa koji je obilježio 150 godina od osnutka. Redsi su u finalu na Wembleyu boljim izvođenjem jedanaesteraca svladali Chelsea sa 6-5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Znam da moja momčad zna točno što ja mislim o njima, to je najvažnija stvar. Ovo je ponovno trofej za cijeli klub, naravno za momčad, ali i za cijeli klub. Vidjeli smo već prije utakmice što znači ljudima jer nam je hotel bio prilično u centru, vidjeli smo da su se zabavljali od jutra. Kada smo došli na stadion i vidjeli njihova lica, kada smo došli u autobus, mogli smo vidjeti što ovo znači ljudima. Na terenu s predstavom koju ste vidjeli, vidjeli ste što znači i igračima, rekao je trener Liverpoola Jürgen Klopp nakon utakmice pa nastavio:

– Nevjerojatno je ovo što smo uspjeli, veliko i 60. utakmica u veoma intenzivnoj sezoni i odigrati ovakvu utakmicu, to je jednostavno nevjerojatno. Ali najvažnije, stvarno najvažnije, moram odati poštovanje Chelseaju. Kakva su oni momčad, kako su odigrali, a na kraju svi znamo da su penali lutrija, ali opet smo uspjeli.

Liverpool je ovim trofejom ostao u igri za osvajanje četiri naslova u ovoj sezoni, dometa koji je dosada uspio samo škotski Celtic 1967. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz naslove u Liga kupu i Kupu još uvijek može postati i prvak Engleske iako dva kola prije kraja ima tri boda manje od Manchester Cityja, dok će 28. svibnja igrati i finale Lige prvaka protiv Reala iz Madrida.

– Već sam rekao i prije, nevjerojatno je što uopće možemo govoriti o tome. Ludo. Sjedimo ovdje, prošlo je devet sati, a već u utorak igramo protiv Southamptona. U ovom trenutku nemam pojma tko će igrati. Mislim da ćemo napraviti nekoliko izmjena. Sjajna je stvar što smo osvojili ove domaća Kupa, rekao je Klopp, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.