Klopp: Nismo zabrinuti, ni prošli put nismo bili u opasnosti

Foto: fah

Trener Liverpoola Juergen Klopp nije zabrinut za sigurnost svojih igrača uoči sutrašnje utakmice protiv Manchester Uniteda. Podsjetimo, ovaj dvoboj je odgođen zbog prosvjeda navijača Manchester Uniteda koji su ušli na Old Trafford.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susret se trebao igrati 2. svibnja, ali je odgođen zbog prosvjeda protiv američkih vlasnika Uniteda, obitelji Glazer. Navijači su se sukobili s policijom, a šest policajaca ozlijeđeno je tijekom protesta.

– Nismo zabrinuti. Vjerujemo nadležnim službama, nismo bili u opasnosti ni prošli put. Ne znam što će se dogoditi sutra, ali nisam zabrinut, rekao je Klopp na konferenciji za novinare te dodao kako je i čestitao Pepu Guardioli na osvajanju naslova.

Liverpool je trenutačno šesti na ljestvici Premier lige s 57 bodova, sedam manje od Chelseaja koji drži četvrtu poziciju koja vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Planiramo pobijediti sve utakmice do kraja. Trebalo li poduzeti više rizika? Možda, ali ne planiramo to. Ako razmišljaš samo o napadu, izgubit će i prije prvog zvižduka.

Ranije je Liverpoolov branič Virgil Van Dijk rekao da neće igrati na Europskom prvenstvu za Nizozemsku jer se nije potpuno oporavio od ozljede koljena.

– Euro nikad nije bila realna mogućnost za njega s tom ozljedom, objasnio je Klopp, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.