Koja su moguća imena za klupu Bayerna: Spominje se čak i Niko Kovač?

Foto: fah

Carlo Ancelotti više nije trener Bayerna nakon što je loše startao novu sezonu. Izbor novog trenera ograničen je s obzirom na to u kojoj se fazi sezone nalazimo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dosadašnji Ancelottijev pomoćnik Willy Sagnol imenovan je privremenim trenerom, no ako ga ne misle zadržati preostaje im potraga za boljim.

Trenutno je bez posla Thomas Tuchel, piše Goal.com/hr, još od kraja prošle sezone kada je napustio klupu Borussije Dortmund.

Nagađa se da Bayer želi Juliana Nagelsmanna, a on ne skriva želju da jednog dana preuzme klupu njemačkog velikana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Živio sam u Münchenu dugi niz godina. Žena i dijete će se preseliti u München uskoro, tamo sam napravio kuću. Iako sreća u mom životu ne ovisi samo o Bayernu, to bi me učinilo još sretnijim. Sigurno da raduje kada netko poput Ulija Hoenessa koji je napravio Bayern tako velikim ima visoko mišljenje o meni,” rekao je nedavno.

No, moguće je da rješenje bude Ralph Hasenhüttl koji je kroz drugu ligu uspio dovesti momčad do pozicije viceprvaka.

Spominje se čak i Niko Kovač – iskusan je, a uz to je Eintracht, koji je jedva izbjegao ispadanje, držao na visokoj poziciji tijekom prvog dijele prošle sezone, no zbog pada forme završili su na 11. poziciji. Nema sumnje da bi se Niko uhvatio ozbiljnog posla, s obzirom da u Frankfurtu i nema baš posebne resurse za rad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.