Koliko je realan povratak Rakitića u Sevillu? ”Ivan je dobra osoba, tu je njegov dom”

Foto: fah

Jedan od najboljih hrvatskih nogometaša, godinama standardni igrač Barcelone, Ivan Rakitić, na izlaznim je vratima Nou Campa. Nakon šest godina Rakitić bi trebao u sljedećem prijelaznom roku promijeniti klub. Zasad se ne zna gdje će 32-godišnji Hrvat nastaviti karijeru, nekoliko se klubova spominju kao iduće odredište hrvatskog veznjaka. Između ostaloga tu su PSG, Inter, Manchester United, Juventus, Atletico Madrid… Međutim, Rakitić ipak ima svoje želje, prema pisanju jednog dijela španjolskih medija Raketa se želi vratiti u Sevillu, odakle je i stupio na veliku nogometnu pozornicu 2014. godine kada je stigao na Camp Nou i s vremenom postao važan kotačić moćnog Barcinog stroja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić je sa Sevillom kao kapetan osvojio Europa ligu, a za njegov povratak zainteresiran je bivši njegov suigrač iz Seville Stephane Mbia. Zajedno su igrali u Sevilli kada su osvojili europsku trofej.

“Rakitić je dobra osoba, a Sevilla je njegov dom”, poručio je 33-godišnji Mbia, koji trenutno brani boje kineskog Shanghai Shenhue.

Mbia tvrdi da je Ivan Rakitić dovoljno jake osobnost te da bi zbog toga mogao prihvatiti izazov koji sa sobom nosi povratak u klub u kojem je od 2011. do 2014. igrao sjajno i igrama ”zaradio” poziv Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.