Koliko je zapravo realno, Marko Pjaca neće biti spreman za Island, Luka Modrić hoće?

Foto: Snimka zaslona

Hrvatski nogometni reprezentativac Marko Pjaca podvrgnut je novim testovima, koji su, nažalost, pokazali da će se tek za nekoliko dana znati težina ozljede mlade zvijezde talijanskog prvaka Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, vijesti zasad nisu najbolje, iz Torina stižu informacije da je ozljeda Pjace puno teža nego što se mislilo. Ozljeda fibule je dosta teška, pitanje je hoće li Pjaca biti spreman za Island. Nesumnjivo, Vatreni s potpuno spremnim Pjacom imaju neku dugu dimenziju, što se vidjelo i na Europskom prvenstvu prije četiri mjeseca.

“Prognoze će se moći bolje definirati kroz dva, tri tjedna, nakon dodatnih testova”, potvrdili su talijanskog prvaka, Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od Pjace navodno bi nogometaš Reala i kapetan Vatrenih Luka Modrić trebao biti spreman za derbi kvalifikacijske skupine između Hrvatske i Islanda na praznom Maksimiru. Ako će Luka biti doista spreman, kako tvrdi izbornik Ante Čačić, to je dobra vijest, no, koliko je realno očekivati da Modrić poslije višetjednog mirovanja, dakle, bez napora kakvih ima samo na utakmicama,  bude baš sto posto spreman za napore kakve Vatrene očekuju protiv Islanda, jedne atletski snažne, trkački moćne ekipe? Naravno, posljednju riječ reći će izbornik i, nažalost, liječnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.