Kolinda Grabar-Kitarović komentirala trijumf Vatrenih protiv Azerbajdžana: ‘Moglo je i bolje, ali idem u Budimpeštu i očekujem pobjedu’

Foto: Facebook

Hrvatska predsjednica, Kolinda Grabar-Kitarović, bila je na utakmici Hrvatske i Azerbajdžana na Maksimiru. Vatreni su slavili teže od očekivanja, a utakmicu i pobjedu Hrvatske 2:1 komentirala je i predsjednica države.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Foto: fah

”Moglo je biti bolje, ali s obzirom na to da je ovo prva igra ove postave bilo je okej. Do nedjelje će se bolje uigrati i mislim da će biti to dinamičnija utakmica. Vidjeli smo da smo bili dominantni i nismo baš iskoristili svoje šanse. Malo je previše igrača bilo u poleđini i na sredini terena s obzirom da se cijela utakmica igrala na njihovoj polovici. Ja bi njih malo više isturila u napad, mislim da moramo biti malo agresivnije, a znate da ja uvijek mislim ‘No risk, no profit’. Idem u Budimpeštu, tamo očekujem pobjedu”, kazala je predsjednica te je dodala:

‘Očekujem i puno bolju utkamicu nego danas. Tri boda su tri boda, moraju se dečki malo igrat, ja bih to malo agresivnije, ovo je onako ‘breaking the ice…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Hrvatska će iduću, drugu po redu, utakmicu u sklopu kvalifikacija za Euro 2020. igrati već u nedjelju u Budimpešti protiv Mađarske, koja je večeras poražena (2:0) od Slovačke. Utakmicu protiv Mađara Vatreni će igrati od 18 sati, a vraća se u prvi sastav Dejan Lovren, koji će zamijeniti Duju Ćaletu Cara, igrat će i Marcelo Brozović, vjerojatno umjesto Matea Kovačića, od prve minute umjesto Brune Petkovića igrat će Ante Rebić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.