Kopić: Nismo ni očekivali da će biti jednostavno; Tomić: Čestitam Dinamu

Rijeka, 10.04.2022 - Utakmica 30. kola Prve HNL: Rijeka - Dinamo. Na slici Goran Tomiæ.foto HINA/ MIljenko KLEPAC/ ik

Rijeka je od šeste do 79. minute imala u džepu pobjedu u derbiju s Dinamo, no Zagrepčani su u završnici s dva pogotka uzeli tri boda na Rujevici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nismo ni očekivali da će biti jednostavno. Čestitam igračima na bespoštednoj borbi i vjeri do samog kraja. Nismo dobro ušli u utakmicu, nismo uspostavili posjed, nismo bili blizu igračima na drugoj lopti, sterilno je to bilo. Ovo je bio “plan B”, da s Oršićem i Bočkajem na krilima raširimo teren i uspostavimo kontrolu. U drugom dijelu smo nastavili igrati visokim intenzitetom, napravili smo promjene da budemo ofenzivniji i to nam se na kraju isplatilo, rekao je trener Dinama Željko Kopić.

– Čestitam Dinamu. Odigrali smo dobru utakmicu, pogotovo u prvom poluvremenu. Napravili smo sve što smo se dogovorili, imali smo vodstvo, limitirali smo Dinamove šanse i igrom sam bio zadovoljan. U drugom poluvremenu Dinamo nas je pritisnuo, no imali smo i mi svoje prilike kod 1:0. Mislim da bi s našim vodstvom 2:0 utakmica otišla u drugom smjeru, smatra trener Rijeke Goran Tomić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.