Kopić objasnio situaciju oko dolaska Ojede u Dinamo

kopić
Foto: fah

Nogometaši Dinama okupili su se na Maksimiru uoči početka zimskih priprema. Prvi trening momčad će odraditi poslijepodne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na raspolaganju treneru Željku Kopiću još nisu Arijan Ademi, Josip Mišić, Marko Tolić, Kevin Theophile-Catherine, Josip Šutalo i Dario Špikić. Oni će se ekipi priključiti u narednim danima zbog poštivanja epidemioloških protokola.

Komentirao je mogući dolazak Martina Ojede iz argentinskog Godoya.

– Klub je napravio sve u svojim mogućnostima, sve smo definirali s igračem, on ima želju za dolaskom. Od kluba još nismo dobili zeleno svjetlo za njegov dolazak, prijelazni rok je tek počeo, vidjet ćemo u narednim danima što će se događati po tom planu. Zadovoljan sam kako je klub pristupio realizaciji tog transfera, išli smo do maksimuma naših klupskih mogućnosti, rekao je Kopić te dodao o argentinskom ofenzivnom veznjaku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– To bi bio ozbiljan transfer, naša skautska služba prati veliki broj igrača, a za njega smo se složili da osim što ima trenutačnu kvalitetu, ima i potencijal za veće stvari.

Nije otkrio hoće li još biti transfera u klubu.

– Generalni stav klub je da igrači nisu na prodaju, pogotovo oni koji su nosioci igre, ali isto tako znamo da se u nogometu mijenjaju stvari, pa, ako će biti potrebno, reagirat ćemo na tržištu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je već na početku prijelaznog roka iz Osijeka doveo Petra Bočkaja.

– On može dovesti kvalitetu u ofenzivnoj organizaciji, sposoban je napraviti organizaciju. Doveli smo ga da igra na lijevoj strani u različitim formacijama, za sve opcije je kvalitetno rješenje, objasnio je Kopić.

Dinamo će zimski pripremni period provesti u Rovinju od 10. do 22. siječnja, a na rasporedu su i tri prijateljske utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kopić je uz trenersku ulogu prihvatio i posao sportskog direktora kluba.

– Složili smo se da možemo nastaviti zajedničku suradnju. Ponosan sam i sretan što sam dio Dinamo. Analiziram sa stručnim stožerom oko dovođenja igrača, a ja preuzimam odgovornost za dolaske i odlaske, zaključio je Kopić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.