”Koronamanija” u sportu – Formula 1: Momčad McLaren odustaje od nastupa na prvoj ovosezonskoj utrci Svjetskog prvenstva

Foto: fah

”Koronamanija”, kako širenje opasnog koronavirusa diljem svijeta, bez obzira na dobre vijesti koje su stigle iz Kine, nazivaju mediji, uzima svoj danak i u sportu, a o čemu smo već pisali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Formula 1 – Tako je u četvrtak momčad McLaren objavila kako odustaje od nastupa na prvoj ovosezonskoj utrci Svjetskog prvenstva, nedjeljnoj Velikoj nagradi Australije u Melbourneu nakon što je jedan njezin član bio pozitivan na koronavirus.

“Član naše momčadi je testiran i u samoizolaciji je od trenutka kada je počeo pokazivati simptome. Brigu o njemu preuzet će lokalna liječnička služba. Momčad se pripremila za ovakav slučaj i daje punu podršku svom zaposleniku. Surađujemo s relevantnim službama kako bismo pomogli njihovoj istrazi”, objavio je McLaren, prenose Sportske novosti.

Osim jednog člana McLarena, i četiri člana druge britanske momčadi Haas bila su pozitivna na koronavirus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šokirani svjetski prvak…

Svjetski prvak Lewis Hamilton izjavio je kako je “šokiran” jer će se utrka za VN Australije ipak održati usprkos prijetnji od širenja zaraze.

Podsjetimo, iz Kine napokon stižu dobre vijesti. Naime, Kina je proglasila kraj vrhunca epidemije u toj zemlji, javlja BBC. Pandemija bi, predviđaju, trebala završiti do lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.