Kostelić: Hrvatska ima najviši “BDP” u svijetu skijanja

kostelić
Foto: snimka zaslona

Najbolji hrvatski skijaš u povijesti Ivica Kostelić prokomentirao je sjajan današnji dan hrvatskog skijanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U muškom slalomu u Adelbodenu sva četiri hrvatska skijaša izborila su drugu vožnju, Filip Zubčić bio je 15., Samuel Kolega 21., Matej Vidović 24., a Istok Rodeš 25. na kraju utrke.

Kod žena prvi put u karijeri drugu vožnju u slalomu u Krajskoj Gori izborila je mlada Zrinka Ljutić, na kraju je bila 26., dok je Leona Popović zauzela 20. poziciju.

Prokomentirao je te uspjehe Kostelić u objavi na Facebooku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Najviši BDP u svijetu alpskog skijanja. Upečatljiv momčadski doseg hrvatskog skijanja: od ukupno cca 25 aktivnih natjecatelja, šest je osvojilo bodove u Svjetskom kupu danas, napisao je Kostelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.