Kostelić primio srebro: mislim da je ovo kraj, zdravlje nije dobro

Dan nakon što je osvojio drugo mjesto u superkombinaciji u Sočiju, Ivica Kostelić večeras je konačno primio sasvim zasluženo srebro, ali i najavio da su mu ovo posljednje Igre u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Profesor na svečanoj dodjeli nije mogao sakriti oduševljenje.

“Najljepše je vidjeti zadovoljna lica svoje obitelji i momčadi jer s njima dijeliš i slatko i gorko, a ova sezona je bila dosta gorka” rekao je Kostelić kojemu će ovo biti posljednje Igre u karijeri.

“Mislim da je ovo kraj. Zdravlje nije dobro, i dalje me boli koljeno”, rekao je Kostelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to četvrta srebrna medalja Ivice Kostelića koji se na drugu stepenicu pobjedničkog postolja penjao i nakon kombinacije na ZOI u Torinu 2006. i Vancouveru 2010., te u slalomu u Vancouveru 2010., a ovo mu je i treće uzastopno postolje u superkombinaciji sa čime se ne može pohvaliti niti jedan skijaš u olimpijskoj povijesti.  Kostelićevo srebro je 11. medalja za hrvatske sportaše na ZOI, a 10. za obitelj Kostelić.

Zlatnu medalju dobio je Švicarac Sandro Viletta, a broncu Talijan Christof Innerhofer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.