Kovač: Protiv Australije rezultat nije najvažniji

Nakon drugog treninga održanog u bazi u Praiji do Forte, bazi hrvatske nogometne reprezentacije tijekom boravka u Brazilu na Svjetskom prvenstvu, izbornik Niko Kovač kratko je najavio susret protiv Australije, koji je na programu u Salvadoru de Bahiji u 20 sati po lokalnom vremenu, odnosno u 1 sat ujutro u subotu po hratskom vremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će to posljednja provjera naše reprezentacije prije nastupa na SP koje će otvoriti protiv Brazila u Sao Paulu za šest dana.

“Australija je vrlo kvalitetna momčad koja igra moderan nogomet. Po onome što sam vidio, izgleda da su poprimili stil igre Nizozemaca. Igraju brzo, agresivno, pritišću nakon izgubljene lopte. Bit će zanimljiva utakmica i ozbiljan test za nas”, izjavio je Kovač.

Hrvatski izbornik dodao je kako će protiv Australije svima dati šansu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Rezultat nije najvažniji, ali ja sam sportaš i uvijek želim pobijediti”, dodao je hrvatski izbornik koji nije želio otkriti početni sastav za susret protiv Australije.

Dvoboj u Salvadoru bit će šest međusobni susret Hrvatske i Australije, a u dosadašnjih pet dvoboja Hrvatska je ostvarila jednu pobjedu, dva susreta okončana su neodlučenim rezultatom, dok je Australija dva puta bila bolja

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.