Kovačić najbolji igrač vikenda, u europskoj momčadi kola i Perišić

Najbolji nastup otkako je došao u milanski Inter priskrbio je Mateu Kovačiću titulu najgoljeg igrača vikenda u europskoj momčadi kola prema portalu WhoScored.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

20-godišnji veznjak ‘nerazzurra’ bio je ključni igrač u visokoj pobjedi svoje momčadi nad Lazijom 4-1 ostvarivši tri asistencije za gol. Kovačić je najprije sjajno asistirao Palaciju, potom Icardiju i za kraj Hernanesu.

Kovačić je tako postao prvi igrač u talijanskom prvenstvu ove sezone s tri asistencije u jednoj utakmici.

No čast da bude u momčadi kola dobio je još jedan hrvatski reprezentativac. Sjajna igra Ivana Perišića nije promaknula Whoscored, koji ga je nagradio zbog gola (dvaput pogodio i stativu) u pobjedi Wolfsburga 3-1 nad Borussijom Mönchengladbach.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Europska momčad kola prema Whoscored:

Handanovič – Zabaleta, Matip, Knoche, Rodriguez – Berardi, Kovačić, De Bruyne, Perišić – Lewandowski, Palacio

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.