Kovačić se vratio treninzima pa opet pauzira jer je pozitivan na koronavirus

kovačić
Foto: fah

Vezni igrač hrvatske nogometne reprezentacije i Chelseaja Mateo Kovačić pozitivan je na koronavirus, objavili su iz redova aktualnog europskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Imali smo loše vijesti s Kovom. Mateo je jučer bio na treningu s velikim osmijehom i bilo mi je pravo zadovoljstvo vratiti ga. Nažalost, danas je bio pozitivan na koronavirus i sada je u samoizolaciji, kazao je mendžer londonskog sastava Thomas Tuchel.

Kovačić se ozlijedio na treningu “Bluesa” uoči ključnog ogleda s Rusijom za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Kataru i izvan stroja je više od mjesec dana, no nedavno je počeo trenirati zbog teške ozljede, a sada mora u samoizolaciju.

– Sutra nam nedostaje nekoliko igrača. Chilwell je “out”, N’Golo je također, Trevoh Chalobah je izvan stroja, Mateo Kovačić je vani, te Jorginho, poručio je njemački stručnjak na klupi engleskog sastava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Još nismo donijeli sve odluke jer smo upravo završili zadnji trening prije putovanja, ali možda ćemo napraviti neke promjene jer moramo razmišljati i o Leedsu u subotu, dodao je Tuchel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.