Kraj jedne neponovljive ere: Jürgen Klopp na ljeto odlazi iz Liverpoola?

Foto: fah

Liverpool je nanizao tri poraza zaredom u Premiershipu, praktički su ispali iz borbe za naslov, znak je to za uzbunu u klubu koji brani titulu. Naime, obzira na nezaboravnu eru Jurgena Kloppa vrijeme rastanka se, pišu neki otočki mediji, približava. Dakako, razlog tome su skromni rezultati ove sezone, iako još uvijek kroz Ligu prvaka mogu sve ispraviti, ali i zasićenost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju engleskih medija Klopp bi na ljeto napustiti klupu Redsa, iako ima ugovor do 2024. godine. Navodno će Klopp obaviti razgovore s vlasnicima glede pojačanja na ljeto, a s obzirom kako ove zime i nisu dovodili neka značajnija pojačanja, dovedeni su tek Davies i Kabak i to hitno u situaciji kada su ostali na jednom stoperu.

Wijnaldum ide u Barcelonu, klub napušta Matip, upitan je ostanak Origija i još nekih igrača. Ukratko, Liverpoolu će najmanje tri pojačanja trebati na ljeto, kvalitetan obrambeni nogometaš, veznjak te ”nešto u napadu”.

Njemački stručnjak, dakako, ima svoje želje koje će prezentirati vlasnicima, u slučaju da te želje vlasnici Liverpoola ne ispune jedna od najtrofejnijih era u europskom nogometu približit će se svome kraju i to ne baš na idiličan način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klopp ima veliku podršku navijača, no na Anfieldu nitko nije ispred kluba, pa tako ni Klopp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.