Krajan komentirao loš rezultat Hrvatske na Davis Cupu: ‘Moglo se više’

Foto: fah

Hrvatska teniska reprezentacija potpuno je razočarala izdanjem na Davis Cupu. Prvo je Marin Čilić otkazao zbog ozljede koljena, a Borna Ćorić se također razbolio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tik pred turnir smijenjen je izbornik Željko Krajan, koji je i komentirao za HRT izvedbe naših tenisača.

“Uvijek može bolje, ali protiv ovakve Španjolske s Rafaelom Nadalom sigurno da je malo i nerealno očekivati bolji rezultat, još s izostankom Borne Ćorića. Uvijek su iznenađenja moguća, ali postoje stvari koje su više i jače i ta Španjolska je prejaka ekipa. Možda da se moglo parove dobiti pa bi to uljepšalo situaciju, ali i u parovima su jako jaki. Nije se moglo očekivati puno više od toga”, rekao je Krajan.

“Moglo se više. Bornin meč je bio blizu toga da ga je mogao dobiti, izgubio je za par lopti. Imao je pozitivan omjer do tog meča s Hačanovom tako da su se s pravom imali nadati i vjerovati u pobjedu protiv Rusije. I meč parova da je Borna dobio izgledao bi drugačije. Bilo bi više pritiska na Rusima koji su manje iskusni”, smatra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ima li sve to veze s njegovom smjenom.

“Teško je meni to sad sagledati. Mislim da oni to najbolje znaju. Je li se tu išta moglo promijeniti i je l’ bi bilo bolje ili lošije, sigurno da su oni napravili najbolje za sebe što su osjećali u tom trenutku. Vjerujem da oni najbolje znaju koliko im je pomoć potrebna i koliko su se neke stvari mogle promijeniti. Nadam se da će čim prije naći nekoga i imati na klupi izbornika s kvalitetom koju oni traže”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.