Kramarić: Nadam se da ću ovako zabijati i na EURO-u

Foto: fah

Andrej Kramarić prije nekoliko dana je nastavio svoju sjajnu formu – zabio je gol za remi Hoffenheima u utakmici protiv RB Leipziga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kramarić je u zadnjih pet utakmica zabio četiri gola i ostvario dvije asistencije za Hoffenheim, koji je u tom razdoblju ostvario 7 bodova.

– Super se osjećam, u dobroj sam formi i psihološkom stanju. Malo je šteta što sezona završava, ali nadam se da ovako mogu nastaviti zabijati i na EURO-u.

Kramarić je bio ponosan na izvedbu svoje momčadi, ali svjestan je da Hoffenheim još puno toga napraviti kako bi osigurao sedmo mjesto u ligi i plasman u europska natjecanja sljedeće sezone

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Igrali smo protiv jedne od najboljih momčadi lige. Ovaj bod je vrlo važan za nas. Moramo dati pun gas, osvojiti tri boda u Darmstadtu i onda možemo do Europe.

Hoffenheim trenutno i je sedma ekipa lige i s tim plasmanom izborili bi plasman u Konferencijsku ligu, ali imaju isti broj bodova kao i Freiburg, te jedan više nego Augsburg, koji tek moraju igrati utakmicu 32. kola Bundeslige. U igri za Europu su još i Heidenheim i Werder iz Bremena, koji imaju 37 bodova, tri manje od Hoffenheima na sedmom mjestu. Na šestom je skoro siguran Frankfurt, koji bi tako trebao igrati utakmice Europske lige, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.