Kramarić nakon remija: ‘Navijači bi nam sigurno dali vjetar u leđa, ali zadovoljni smo i moramo ovako nastaviti’

Foto: fah

Hrvatska je ostala bez pobjede u drugoj utakmici Lige nacija odigravši 0:0 s Englezima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zadovoljni smo utakmicom i njezinom dinamikom. Navijači bi nam sigurno dali vjetar u leđa. Sada moramo ovako nastaviti. Igrali smo protiv svjetske momčadi i možemo biti zadovoljni na kraju.

Zanimljiva je bila kombinacija u kojoj su on i Ante Rebić često mijenjali pozicije.

“Svi znamo i moju i njegovu situaciju i poziciju u klubovima. Odgovara nam to miješanje pozicija, time možemo i zbuniti suparnike”, poručio je i dodao kako se veseli utakmici s Jordanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.