Krenule kritike: “Odluka o povratku Bundeslige donesena pod političkim pritiskom”

epa08336109 (FILE) - An aerial view of the Commerzbank Arena, home stadium of Eintracht Frankfurt, in Frankfurt Main, Germany, 11 May 2005 (re-issued 01 April 2020). Media reports on 01 April 2020 that Deutsche Bank signed a sposorship deal with German Bundesliga side Eintracht Frankfurt and gets naming sponsor of the stadium as of 01 July 2020. EPA/BORIS ROESSLER **GERMANY OUT** *** Local Caption *** 00446331

Nogometaši Bundeslige prvi će od jakih europskih liga početi s nastavkom prenstva, a već su krenule i kritike jer mnogi smatraju da je odluka o povratku na travnjake donesena zbog financijskih, a ne zdravstvenih prioriteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bundesliga se prva vraća. Mnogo je igrača zabrinuto za svoje zdravlje i zdravlje svojih obitelji. Cijelome svijetu to će poslužiti kao određeni primjer. Vidjet ćemo hoće li to biti uspješno, budući da je zdravlje ipak u prvome planu. Nadajte se da će biti uspješno. U mnogim zemljama protokol će biti stroži, a sigurno je da će uvijek postojati odeđeni rizik. Moramo znati da je odluka donesena pod političkim pritiskom”, rekao je generalni tajnik FIFProa Jonas Baer-Hoffman.

“S jedne strane to je velika privilegija, i tako to i doživljavamo. Pod time mislim da nam je omogućeno da se ponovo bavimo našim sportom, što još uvijek nije moguće svima. Naravno da se moramo pridržavati određenih uvjeta, ali ja sam zbog toga jako sretan”, kaže generalni tajnik FIFProa Jonas Baer-Hoffman, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.