Poput Kreše Ćosića: Na treningu Reala Luka Modrić pokazao se kao sjajan košarkaš!

Foto: Snimka zaslona

Nogometaši prvaka Europe odradili su pomalo neobičan trening, trenirali su s košarkašima i pritom se dobro zabavili. Naravno, nas više zanima kako je trening odradio hrvatski nogometaš Luka Modrić. Kapetan Vatrenih pokazao je zavidno košarkaško znanje, ipak je on iz grada košarke – Zadra. Sa svojih 174 centimetara Modrić je parirao divovima od dva metra. Neki bi rekli kao legendarni Zadranin Krešimir Ćosić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Three-pointer! ? @karimbenzema ⛹ @lukam10 #RMCity

A post shared by Real Madrid C.F. (@realmadrid) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači Reala divili su se Modriću koji se sjajno na parketu snašao kao razigravač, kako bi to u Americi rekli playmaker. Odlično je baratao loptom, pogađao trice, Benzema protiv Luke nije imao priliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.