Kriza u Istri 1961: Nema novosti na planu potencijalne promjene vlasnika

Foto: fah

Premda su posljednje najave iz pulskog nogometnog prvoligaša govorile kako bi petak mogao biti “dan D” na planu potencijalne promjene vlasnika Istre 1961, novosti po tom pitanju nije bilo, potvrdio je to Hini pulski gradonačelnik Boris Miletić ali i operativni direktor kluba Darko Podnar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, premda je i sam potencijalni kupac pulskog kluba, kaštelanski poduzetnik Slavko Gotovac nekim medijima izjavio kako bi se u petak trebalo znati nešto više po pitanju preuzimanja većinskog paketa kluba, još uvijek nema konkretnih informacija o tome hoće li sadašnji većinski vlasnik, grupacija RMI koju predstavlja Michael Glover, dobiti nasljednika.

“Nemamo konkretnih informacija o ponudi za otkup većinskog paketa klupskih dionica. Ono što u ovom trenutku mogu samo reći je to da ćemo u ponedjeljak znati nešto više te kako je dogovor na tu temu prolongiran upravo za ponedjeljak” – izjavio je Podnar koji je potvrdio kako Istra 1961 neće biti kažnjena oduzimanjem pet bodova zbog arbitraže. Naime, on je u ime kluba zatražio da se temeljem pokretanja postupka za otvaranje stečaja privremeno odgode moguće kazne negativnih bodova, što je u konačnici Disciplinska komisija i prihvatila. Radi se o potraživanjima bivšeg trenera Igora Pamića te igrača Tomića, Zlomislića, Svrake i Franjića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.