Kroos o Modrićevu produživanju ugovora: Mi smo dva različita mentaliteta

modrić
Foto: fah

Njemački nogometaš Toni Kroos rekao je da njegov hrvatski suigrač Luka Modrić i dalje uživa u igranju za Real Madrid pa se nada njegovom produljenju ugovora. Naime, Modrić je rekao da nada produženju dok je Kroos odlučio završiti igračku karijeru ovog ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– To su različiti slučajevi, dva različita mentaliteta kako završiti karijeru, izjavio je Nijemac u intervjuu španjolskoj radijskoj postaji Cadena SER.

– Luka nastavlja uživati, a ja sam htio prekinuti u jako dobrom trenutku, na visokoj razini dok moje tijelo još uvijek dobro funkcionira, dodao je.

– Nagelsmann me pitao želim li igrati na Europskom prvenstvu. Razmišljao sam, shvatio da se fizički dobro osjećam, što je najvažnije jer je riječ o turniru nakon duge sezone s Real Madridom. Na kraju sam pristao, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kroos je uvjeren da Njemačka s aktualnom momčadi “može napraviti bolji rezultat”. Nakon Europskog prvenstva oprostit će se od igranja i živjeti u Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.