Krovinović: ‘Bez obzira na rezultat u Šibeniku, idemo po pobjedu u Zagreb’

Foto: fah

Nogometaši Hajduka zadržali su izglede za osvajanje naslova prvaka Hrvatske, prvog nakon 2005. godine, 3:1 (1:1) domaćom pobjedom protiv Istre 1961 u susretu pretposljednjeg, 35. kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Htio bih se prvo zahvaliti na podršci jer je ovo bila zadnja utakmica na kojoj smo službeno domaćini. Htio bih se zahvaliti na ogromnoj podršci kroz cijelu godinu jer cijenimo što su uz nas i što nas vuku i kad gubimo i kad vodimo, oni su naš dvanaesti igrač. Danas je bilo tako, nije bilo lako i gubili smo, ali najbitnije je da smo osvojili sva tri boda. Idemo dalje, čekamo utakmicu Dinama i Šibenika, a onda samo jako, rekao je veznjak Hajduka Filip Krovinović nakon utakmice.

Ovom pobjedom Hajduk je stigao do 72 boda, jednog manje od vodećeg Dinama, koji danas gostuje kod Šibenika, te je i dalje u igri za osvajanje naslova. No, za to im je potrebno da Dinamo u nedjelju ne pobijedi na Šubićevcu. U tom slučaju o prvaku bi se odlučivalo u izravnom dvoboju Dinama i Hajduka u posljednjem kolu u Zagrebu. No, ako Dinamo pobijedi, već će u nedjelju osigurati naslov, pa će derbi u posljednjem kolu biti revijalnog karaktera.

– Bez obzira na to što se dogodi na toj utakmici, mi idemo u Zagreb po pobjedu i tri boda. Nadam se da će tako biti i u Zagrebu. Pogledat ćemo utakmicu i napraviti kvalitetnu analizu kako bi se mogli što bolje pripremiti, gdje se popraviti i to je to, rekao je Krovinović za Hajduk TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krovinović je ove sezone ostvario učinak od pet golova i pet asistencija u prvenstvu.

– Zadovoljan sam sa svojim učinkom, ali uvijek može bolje. Za prvu sezonu je dobro, lijepa dvoznamenkasta brojka, moram zahvaliti ekipi jer bez njih ne bih to ostvario. Velika smo klapa, živimo jedni za druge i čekaju nas velike stvari, zaključio je igrač Splićana, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.