Krznar komentirao Dinamovo mučenje s Lokomotivom

Foto: fah

Dinamo je na stadionu u Maksimiru svladao Lokomotivu 1:0 pogotkom Mislava Oršića iz 77. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Izuzetno važna pobjeda iz mentalnog aspekta, izborena jako, jako, jako teško”, izjavio je trener Damir Krznar nakon utakmice.

“Prvo poluvrijeme jako slabo i to moramo i možemo priznati. Nismo uspjeli u začetku, u stvaranju napada napraviti neke stvari koje bi nam omogućile da ulazimo u komotne završnice. Mislim da svega jedan ili dva udarca. S druge strane, veseli reakcija nakon poluvremena, veseli izvedba u drugom poluvremenu gdje smo morali promijeniti sustav da bismo lakše ulazili iz prve u drugu zonu. To nam je pošlo za nogom, dobili smo dosta prostora za Ivanušeca i Majera u međuprostorima i to je rezultiralo s nekoliko vrlo lijepih šansi, udaraca i ulazaka. I na kraju Oršin gol koji nas je ponovno vratio u stabilnost i u mentalnom dijelu na put pobjednika. Nadam se da ćemo na njemu i ostati”, nastavio je.

“Morat ćemo kroz utakmice uvježbavati taj dio. Morat ćemo nekad i u samoj utakmici brzo, fluidno mijenjati sustav. Nekad izmjenama, nekad čak i samo unutar kadra mijenjati uloge. Trebat će nam to i u sljedećoj utakmici, zato smo krenuli s tom idejom, a ne samo da dođemo do gola, nego i da se pripremimo za sutra”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nisam mislio samo na srijedu, nego i na utakmice koje dolaze u ovom ritmu. Nemamo vremena nešto posebno vježbati kroz prijateljsku utakmicu. Brzo je, svaki treći dan utakmica. U srijedu je jako bitna, vjerujemo da u njoj možemo napraviti podvig. Nadamo se, s prepunim tribinama i ovim putem pozivam gledatelje da budu uz ovu momčad. Ona to zavrjeđuje. Da joj pruže potporu u teškim trenucima. Sigurno će ih tijekom utakmice biti, ali svi vjerujemo i nadamo se da ćemo na kraju slaviti”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.