Krznar: Šerif je pokazao da je iznimno opasna momčad

Foto: GNK Dinamo

Dinamo u utorak u 21 sat u Moldaviji igra prvu utakmicu doigravanja za Ligu prvaka protiv Šerifa, koji je pokazao moć izbacivanjem favorizirane Crvene zvezde. Dan uoči susreta trener Damir Krznar i Mislav Oršić pričali su s novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Lijepo je doći u Tiraspol jer smo došli na play-off Lige prvaka, što nam je bio prvi i osnovni cilj. No na tome ne želimo stati, i sutra želim zaigrati kao i do sada, stabilno, čvrsto i odgovorno protiv protivnika kojeg moram pohvaliti, počeo je konferenciju za novinare Damir Krznar.

– Očekuje nas jako teška utakmica, Šerif je u prošlom pretkolu pokazao da je izrazito opasna momčad, ako ih se pusti mogu stvoriti probleme bilo kome. Moramo biti koncentrirani 90 minuta, dodao je Oršić.

Koliki je hendikep neigranje Ademija i Lauritsena?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– To je sigurno hendikep, Ademi je naš kapetan, inicijator agresije i svega dobroga u fazi obrane i u fazi napada, a Lauritsen je stup obrane, ali i bez njih imamo kadar koji može odgovoriti svim izazovima. Vjerujem da će igrači koji će ući na njihova mjesta dati svoj maksimum.

Dolazi dosta ponuda za nogometaše Dinama, remeti li to mir i koncentraciju?

– Ne vidim na igračima da ih to remeti, svi su odgovorni i fokusirani, čestitam im na tome. Oni su i dalje, a nadam se da će i ostati igraći Dinama i moraju svoje obaveze izvršavati odgovorno, kao i do sada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mislav Oršić igrao je na Euru i nije prošao pripreme s ostatkom momčadi…

– Malo po malo dolazim sebi, za najbitnije utakmice mislim da ću biti pravi. Šerif je neugodna momčad, prema naprijed imaju jako dobre pojedince, ali mislim da je naša kvaliteta neupitna i da smo bolji, samo moramo to i pokazati, kaže Oršić.

Trener Krznar pohvalio je na kraju moldavsku obranu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Izuzetno brza i pokretljiva obrana, bit će to težak zadatak, no vjerujemo da ćemo mi biti ti koji će otključati tu zaista dobru Šerifovu bravu.

Dinamo i Šerif su već tri puta igrali u kvalifikacijama Lige prvaka, a dva puta je dalje prolazila hrvatska momčad, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.