Krznar: ‘Šibenik je momčad za svaki respekt’

Foto: fah

Nakon reprezentativne stanke vraća nam se Hrvatska nogometna liga. Vodeći Dinamo u subotu u 17 sati dočekuje Šibenik, a trener hrvatskog prvaka Damir Krznar zadovoljan je stanjem povratnika s reprezentativnih akcija, ali i oprezan uoči Šibenika, koji je prošle sezone dosta namučio Zagrepčane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Zadovoljni smo sa svime osim s onom pripremnom utakmicom protiv Jaruna, koja nam nije nešto poslužila. No realizacija treninga je bila u stopostotnom planu, tako da smo s tim dijelom zadovoljni, uspjeli smo nekakvu malu energetsku nadopunu napraviti s igračima koji su nam bili na raspolaganju, rekao je, osvrnuvši se potom na reprezentativce:

Naravno, reprezentativci su se, sva sreća, svi vratili u relativno dobrim raspoloženjima, što zbog dobrih nastupa, Menalo je čak i zabio gol, što uvijek veseli… Najbitnije je da je prva etapa gotova, s utakmicom protiv Šibenika ulazimo u nekakvu drugu etapu, niz od šest utakmica do sljedeće reprezentativne stanke. Naravno da je ona prva najbitnija, a to je za nas Šibenik.

Trener Dinama nije opušten uoči susreta sa Šibenčanima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Šibenik je prošle godine nama donio dosta problema, em su napravili jednu lijepu i iznenađujuću pobjedu na Maksimiru, isto tako su nam uzeli dva boda, odnosno izborili neriješeni rezultat u Šibeniku.Istina, dosta je igrača promijenjeno, ali ono što vidim od Šibenika u ovoj sezoni je jedna izuzetno dobra, ponovno kompaktna i dobra momčad, brzinski vrlo raspoložena momčad, momčad koja ima izuzetno dobru kontru, izuzetno dobru fazu napada i sigurno je momčad za svaki respekt, rekao je i naglasio:

– Tako pristupamo toj utakmici, vrlo ozbiljno. Sasvim sigurno to neće biti laka utakmica za nas, morat ćemo dati naš trenutačni maksimum da bi iz nje izašli kao pobjednici, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.