Kaos u BiH: Teške optužbe bivšeg golmana oko kupovanja mjesta u reprezentaciji, odgovorio mu Misimović

epa09109011 Rade Krunic (C) of Bosnia in action against Benjamin Pavard (R) of France during the FIFA World Cup 2022 qualifying soccer match between Bosnia & Herzegovina and France in Sarajevo, Bosnia and Herzegovina, 31 March 2021. EPA/Fehim Demir

Susjednu državu, Bosnu i Hercegovinu, potresa veliki skandal zbog navodnog kupovanja mjesta u nogometnoj reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Vico, Miske (Zvjezdan Misimović, op.a.), Ivajlo Petev, to je društvo agenata. Umjesto da stvorimo ekipu koja će ujediniti državu, postali smo site na eBay-u koji puni džepove kriminalaca. Eto vam, napisao je bivši vratar BiH reprezentacije Asmir Begović.

Nedugo nakon njegove objave, u javnosti je izjavu dao i Zvjezdan Misimović, također bivši reprezentativac, a koji je sada član Izvršnog odbora BiH saveza.

– Možda je to rekao jer se uvrijedio što nije pozvan u reprezentaciju. Što se tiče nogometnih kvaliteta, sigurno ima mjesta u reprezentaciji, ali kao osoba – nisam baš siguran, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ovo je kampanja koja ima za cilj uništiti ono što se stvara u reprezentaciji. Nikada nisam sudjelovao u nečasnim radnjama, niti kao igrač, niti nakon karijere. Ovo će riješiti moji odvjetnici, ovakve optužbe neće proći, dodaje, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.