Kup Ružica Meglaj-Rimac: Medveščak i Šibenik za naslov

Foto: fah

U finalu ovosezonskog izdanja Kupa Ružica Meglaj-Rimac igrat će braniteljice naslova igračice Medveščaka i košarkašice Šibenika, u polufinalnim susretima završnog turnira koji se igra u Puli Medveščak je svladao dubrovačku Ragusu sa 93-65 (25-19, 13-27, 35-6, 20-22), dok je Šibenik nadigrao domaćina turnira Pulu Črnja Tours sa 68-57 (13-17, 22-14, 13-15, 20-11).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medveščak će tako petu godinu zaredom igrati u finalu, a do pobjede u petak predvodila ga je Matea Tadić sa 27 koševa i devet skokova. Kod Raguse je najefikasnija bila Karla Kalajžić sa 21 košem i pet asistencija.

Šibenčanke je do finala vodila Tayra Melendez sa 17 ubačaja i 10 skokova, dok Puljankama za uspjeh nije bilo dovoljno 20 poena i 14 skokova Katarine Trehub.

Finalni susret na programu je u subotu od 17.30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.