Kvalifikacije za OI: Srbija se uvjerljivo plasirala u Rio

Foto: Snimka zaslona

Košarkaši Srbije 10. su sudionik olimpijskog turnira u Rio de Janeiru (5-21. kolovoza), oni su u finalu kvalifikacijskog turnira u Beogradu uvjerljivo svladali Portoriko sa 108-77 (60-27).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već u prvoj četvrtini domaća je reprezentacija napravila 30 koševa razlike (37-7), pa je ostatak utakmice bio samo formalnost.

Bogdan Bogdanović postigao je 26 koševa za Srbiju, Nikola Jokić je dodao 23, dok je Juan Jose Barea sa 22 ubačaja bio najbolji kod Portorika.

Još ranije su nastup u Riju osigurali Brazil, SAD, Španjolska, Litva, Kina, Argentina, Venezuela, Nigerija i Australija, upravo u Torinu finale tog kvalifikacijskog turnira igra Hrvatska protiv domaćina Italije, dok će posljednji sudionik OI biti bolji iz ogleda Kanada – Francuska koji će se igrati u nedjelju u Manili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.