Kvalifikacije za OI: Hrvatska zakazala u posljednjoj četvrtini i izgubila od Rusije

Foto: fah

Hrvatska vaterpolska reprezentacija poražena je u četvrtoj utakmici kvalifikacijskog turnira za odlazak na Olimpijske igre u Tokiju od Rusije 13:14 (5:3, 4:4, 4:4, 0:3).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlučujuća je bila posljednja četvrtina u kojoj izabranici Ivice Tucka nisu postigli nijedan pogodak, a Rusi tri, te suci su 18 sekundi prije kraja poništili gol Andre Bušlje.

Najbolji strijelac kod Hrvatske bio je Lovren Fatović koji je zabio četiri gola, dok je dva dodao Ante Vukičević. Ruse je do pobjede predvodio Konstantin Harkov s pet pogodaka, a po dva su dodali Daniil Merkulov i Ivan Nagaev.

Olimpijske igre u Tokiju izborit će tri najbolje reprezentacije s turnira u Rotterdamu. Ovim porazom Hrvatska je pala na drugo mjesto i u sljedeću fazu natjecanja će vjerojatno s te pozicije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.