Kvesić: Bilo je neizvjesno, ali zasluženo sam u finalu

Foto: fah

Hrvatski karatist Anđelo Kvesić (+84 kg) plasirao se u finale Europskog prvenstva koje se održava u Zadru pobjedom u polufinalu protiv predstavnika Bosne i Hercegovine Anesa Bostandžića rezultatom 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nakon četiri meča i pobjede zasluženo ulazim u finale koje će biti u subotu, prije toga je petak u ekipno. Imao sam četiri dobra protivnika, bilo je neizvjesno, većinom sam borbe završavao u zadnjim sekundama. Tu se lome koplja i vidi mentalna i psihička priprema. Odradio sam to na iskustvo i domaći teren. U zadnjem meču sam nezgodno pao na rame, ne znam što će biti s tim, nadam se da će biti u redu, rekao je Kvesić.

U finalu će u subotu Kvesić boriti protiv Talijana Mattea Avanzinija, a ovo njegovo treće europsko prvenstvo zaredom da je u borbi za medalju.

– Konstantno radim rezultate, to je jako lijepo, potvrda kvalitete jednog borca, da ne trajete samo jedno prvenstvo, rekao je Kvesić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boli ga rame, ali se nada da ništa nije slomljeno te da će moći nastaviti s natjecanjem.

– Dvorana je prekrasna i sve je super organzirano, rekao je za kraj, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.