Kylian Mbappe: ‘Moj život se jako brzo okrenuo naglavačke, propustio sam puno toga’

Foto: fah

Kylian Mbappe ima tek 19 godina i brojne nogometne uspjehe iza sebe. Ovaj put se zbog toga pojavio na naslovnici Timesa, u serijalu “Lideri novih generacija”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tamo je objasnio kako mu se život jako brzo okrenuo naglavačke.

“Moj život se jako brzo okrenuo naglavačke. Sretan sam jer živim i radim ono o čemu sam oduvijek sanjao. No, propustio sam puno toga. Nisam uopće imao puno normalnih trenutaka kao svaki drugi tinejdžer. Opuštenog druženja s prijateljima, izlaske i uživanje” rekao je.

Onda je pokazao i da ima poštovanja prema drugima. Naime, cijeli novčani iznos koji je dobio kao nagradu za osvajanje SP-a donirao je za pomoć u razvoju bolesnoj i djeci s invaliditetom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ono što sam naučio je da su najveće zvijezde i najveći igrači najčešće vrlo skromni i ponizni ljudi, oni koje ljudi najviše poštuju. U ovom današnjem ludilu moraš zadržati malo lucidnosti. Moraš poštovati druge i biti skroman”, zaključio je Mbappe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.