La Gazzetta dello Sport: Ivan Rakitić izabrao je novog poslodavca

Foto: Twitter

Ivan Rakitić pet je godina u Barceloni, a La Gazzetta dello Sport tvrdi da je izabrao novi klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Rekao je da Juventusu”, pišu i ističu kako ga žele još Manchester United i Inter, ali je on dao obećanje Juventusu.

Ivan Rakitić ima odličan status u Barceloni, igra sjajno i uvijek je u planovima trenera Ernestea Valverdea. No, Barcelona mu je već osigurala nasljednika, a na njemu bi mogla zaraditi 50-ak milijuna eura.

Zimus je Barcelona kupila Frenkieja de Jonga uz 80 milijuna eura odštete Ajaxu, a jedini način da on igra je da – Rakitić ode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.