Lampard ljut nakon poraza Chelsea: ‘Dobili smo što smo tražili’

Foto: Twitter

Nogometaši Chelsea u londonskom su derbiju odigrali katastrofalnu utakmicu protiv Arsenala, nakon koje je Lampard opravdano bio ljut kao ris. Naravno, sebe ne smatra odgovornim za poraz koji Chelsea udaljava od borbe za naslov. Za plave je igrao i hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Chelsea je na Emiratesu poražen sa 3:1, a menadžer Frank Lampard nakon utakmice nije krio razočarenje.

“Nedovoljno dobro, posebno prvo poluvrijeme. Kada napadate kao što smo mi, napadate je vjerojatno pogrešna riječ, dogode se stvari kao što je Sakin gol, jer jednostavno ne zaslužite sreću”, kazao je Lampard.

Lampard je na sebe preuzeo odgovornost za sve ono što se događa izvan terena, ali ne i za ono što su nogometaši napravili, odnosno što su propustili napraviti, na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Preuzimam odgovornost za sve što je izvan terena, ali igrači moraju preuzeti odgovornost. Poruka je bila jasna. Utakmica je teška za nas, talentirana momčad, satjerana uz zid, londonski derbi… Kada izađete na ovakav meč i igrate 60-70 posto mogućnosti, nećete nikog dobiti u Premier ligi. Ljut sam, ali dobili smo ono što smo tražili. Razočaran sam pristupom. Nije do taktike i sistema, već do pristupa, trčanja”, poručio je na kraju Lampard.

Podsjetimo. Chelsea se trenutno nalazi na sedmom mjestu Premiershipa sa 25 bodova, no već sutra mogu pasti stepenicu niže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.