Lautaro Martinez ipak neće u Barcelonu: ‘Uopće više ne razmišljam o Barci’

epa08609579 Lautaro Martinez of Inter celebrates after scoring the 1-0 lead during the UEFA Europa League semi final match between Inter Milan and Shakhtar Donetsk in Duesseldorf, Germany, 17 August 2020. EPA/Sascha Steinbach / POOL

Kako su tada pisali španjolski, ali i talijanski, mediji najbolji igrač Intera Lautaro Martinez bio je ljetos na korak do prelaska u Barcelonu, no ostao je u Milanu, što se, s obzirom na rezultate momčadi sa San Sira, pokazalo kao dobar potez. Inter se bori za naslov prvaka u Italiji, između ostaloga i zahvaljujući njemu, dok je Barcelona u kaosu, na svim frontovima gubi korak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona je navodno za Lautara spremna platiti 111 milijun eura Interu, no sve se zakompliciralo zbog loše financijske situacije u španjolskom klubu, zbog svega toga Argentinac je odlučio ostati u Interu još jednu sezonu. Izgledalo je kako bi se transfer koji se nije realizirao prošlog ljeta mogao realizirati ovog ljeta, no od toga neće biti ništa. Tvrdi to sam 23-godišnji nogometaš u razgovoru za Gazzettu dello Sport.

“Istina je da sam pregovarao s Barcelonom i bio sam blizu da odem. No, to se nije dogodilo i to je sad iza mene. Uopće više ne razmišljam o Barci nego samo o Interu i to sam treneru jasno rekao”, rekao je Lautaro Martinez.

Argentinskom nogometašu ugovor s Interom ističe 2023. godine…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sigurno ću ga produžiti. Ne znam kad će se to točno dogoditi, ali dogodit će se. Vidim se u Interu još jako dugo. Sve mi se sviđa u ovom gradu, momčad, nogomet, liga. Zaista uživam”, poručio je argentinski igrač.

Kako smo već spomenuli Inter čvrsto drži vrh Serie A ispred Milana i Juventusa. Od Milana ima četiri, a od Juventusa čak osam bodova više. Dakle, najveći su favoriti za naslov koji čekaju još tamo od 2010. godine. Važan kotačić u Conteovom stroju čine i hrvatski reprezentativci Marcelo Brozović te Ivan Perišić.

“Ne volim pričati o favoritima, ali na prvom smo mjestu i naravno da nam to daje puno samopouzdanja. Nikad u karijeri nisam doživio da imam toliku prednost na vrhu tablice, ali to nije slučajno. Sve ovo je rezultat rada nas i trenera. S Conteom smo puno bolja momčad, atmosfera je odlična i svi pomažu jedni drugima”, zaključio je sjajni argentinski igrač, koji je u Inter stigao 2018. godine za 25 milijuna eura iz argentinskog Racinga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.